Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakma képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Szakma - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Szakma
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az amerikaiak elpazarolják a megtermelt élelmiszer 40 százalékát

Az amerikaiak elpazarolják a megtermelt élelmiszer 40 százalékát

A napi fogyasztási cikkek piacáról szóló magazin üzleti döntéshozók számára készül. Nagyvállalatok vezetői, kisvállalkozók, kereskedők mind megtalálják itt az őket érintő aktualitásokat, hogy megfelelően megalapozott döntéseket hozhassanak és közös irányt választhassanak maguknak.

Felsőfokon - szakmai blogmagazin

Felsőfokon - szakmai blogmagazin

A felsőfokon nem egy egyszerű blogszolgáltató, hanem egy szakágakra bontott blogmagazin vezetőkkel, az író bloggert illető besorolással, köztük szorosra font párbeszéddel. A közös tér a címlap, ahol bárki bármit megjelentethet, csak szakmával legyen kapcsolatos.

Fotóvideó magazin

Fotóvideó magazin

Megint egy olyan mozgó és állóképes magazin, ami a laikus számára is képes közelebb hozni, kinagyítani ezt a cseppet sem unalmas világot. Ez a világ mozgalmas és eseményekkel teli. A feszített munka elismerése újságokban, azok címlapjain, kiállításokban elevenedik meg.

Fotóvilág online - fotómagazin

Fotóvilág online - fotómagazin

Szakmai segítséget ad a kezdőknek, irányzékot biztosít a haladók számára a fejlődés rögös útjain, mindent a fényképek, a fotó világában történő zökkenőmentes tájékozódás jegyében. A modern fotótechnika eszközei és számos kép, pályázatok és lexikon.

Grafo magazin

Grafo magazin

A grafológia és a pszichológa, avagy az írott szó és a lélek kapcsolata. Az írásbeliség nem csak a mondatszerkezetekben árulkodik, hanem -kézzel írott szöveg esetén- sajátos, ránk jellemző jegyeket is tartalmaz. Ezekből a szabályszerűségekből levezethető látatlanul is az aktuális és mindenkori lelkiállapot, és felvázolható az illető jelleme.

Kreatív online

Kreatív online

A média hátteréről, az ezen a területen dolgozó bennfentes személyek életéről, munkájáról, azok eredményeiről és az együttes továbbjutás lehetőségeiről szóló magazin, ami ugyanakkor bárki számára érdekes, hasznos időtöltést jelenthet.

Online fotós magazin

Online fotós magazin

A fotózás mint szakma, a lehető leglátványosabbak közül való. Néha felfoghatatlan, hogy miként lehet az oroszlán torkában is fényképeket készíteni a menekülés helyett, illetve alatt. Vannak azonban nyugodtabb témák, de egy jó képhez ugyanaz a technika szükséges.

Zöld ipar magazin

Zöld ipar magazin

Nem csak az élet központi területein zajlik az élet, hanem a fontos kérdésekkel, a jövővel, a bolygó alakulásával tevékenyen foglalkozók köreiben is. Egyik napról a másikra csak azt vesszük észre, hogy jelen esetben miért lett jobb, miért lett tisztább a levegő, szélesebb a látóhatár, de mindez kemény szabályok és munka eredménye, ami felett sokunk elsiklik.

Tuti menü