Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ismeretterjesztő képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Ismeretterjesztő - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Ismeretterjesztő
Keresés
Találatok száma - 12 db
Ha nem teszed meg, megverlek! A kortárs terror

Ha nem teszed meg, megverlek! A kortárs terror

A gyerekkor nemcsak játékot rejthet. Az óvodában kezdődő magatartási normák, az iskolaévek alatti rivalizálás sok gyermek számára feldolgozhatatlan sokkot jelent. Mindig van aki alul marad, sajnos ezen csak figyelemfelhívás útján lehet változtatni.

IPM magazin

IPM magazin

Hasznos, érdekes, tanulságos és történeti magazin. Főként fiataloknak szóló magazin a széles világ történéseiről, a technológia útkereséséről, a világ rejtélyeiről, az ember és a társadalom viszonyáról, a jövőről.

Ismertség magazin

Ismertség magazin

Egyedi hanglejtést hordozó, értékörző magazin embereknek. A könnyed stílushoz egy komplex módon összerakott és szerkesztett magazin társul, ami a maga nemében önálló harmóniában tartja az írott szöveget a képi, színvilággal.

Mindennapi pszihológia

Mindennapi pszihológia

A pszihológia fontos terület. Az itt kapható információ felértékelődik jobban más fontos témáknál is. Egyre több ember, egyre szövevényesebb kapcsolatok közt kell helyt állni nap mint nap, aminek a frontja már nem csak az utca a közterület és a munkahely, hanem az online szintér is.

Mit érdekel a mások véleménye? (recenzió)

Mit érdekel a mások véleménye? (recenzió)

Vannak akik meg merik tenni, hogy nem törődnek mások véleményével, de akadnak olyanok is, akiket rákényszerít erre a sors. A munka mindig is olyan helyet és színteret jelentett, ahol kivetkőzhetünk mivoltunkból és csak azzal foglalkozunk, ami éppen előttünk van.

Modern online magazin

Modern online magazin

A modern világ számos előnyt biztosít a ma emberének a múltbeliekkel szemben. Az előnyök gyakorta hátrányukat is mutatják, nem kímélik azt sem, akinek nem volna köze legszívesebben hozzájuk. Bárhogyan is, de számot kell vetni erről, és dönteni, fejleszteni, fejlődni és néha megtanulni lemondani is.

National Geographic

National Geographic

Habár főként a tv-ből és az újságosstandokról ismert a National Geographic, mindig tartalmaz az online írott változata is érdekességeket a nagyvilágból, onnan, ahová nem mindenki képes eljutni, hogy mindent megmutasson, amit lát.

Természetbolond magazin

Természetbolond magazin

Akit a természet egyszer rabulejtett, azt már soha ki nem lehet gyógyítani szenvedélyéből. A növény és állatvilág, avagy a flóra és fauna körülvesz bennünket, néha észrevétlen, néha viszont ránk tör látványával, neszeivel, zajaival.

Természetfotó magazin

Természetfotó magazin

A Természetfotó Magazin elektronikus kiadványainak használatával Ön is hozzájárul ahhoz hogy, kevesebb fát vágjanak ki! Némiképp tudásanyag képes és szöveges történetek által, valamint technológia, ami nélkül mindez nem lenne elérhető.

Hirdetés
Többet tudni a világról

Többet tudni a világról

A tudás hatalom. Az interaktivitás eszközein keresztül, aktívvá változtatni át az egyszerű érdeklődőt is. Gyermekkorban a játék fontos eleme a tanulásnak, felnőttkorra azonban ez háttérbe szorul, mindennapos játszmákká alakul át. A visszatalálásban segítő lehet a tudásmédia

Tudatos vásárló

Tudatos vásárló

A környezetbarát életmód nem csak az újrahasznosított dolgok előtérbe helyezéséről, mégcsak nem is a biotermékek megvásárlásáról szól. Röviden a lényeg csak annyi, azt vedd meg, amire igazán szükséged van.

Változó világ

Változó világ

A változó világ emberei, tudjátok: a tudás a létezés hatalma, a közösség a létezés erkölcse, az öröm a létezés értelme! Összetett tartalomszerkesztési irányelvek, azonban mind érthető, látható és egyedül is megállná a helyét.

Tuti menü