Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Művészet képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Művészet - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Művészet
Keresés
Találatok száma - 5 db
Artmagazin - online művészeti magazin

Artmagazin - online művészeti magazin

Az Artmagazin Online célja, hogy bemutassa azokat a közösségeket, kezdeményezéseket, intézményeket és eseményeket, amelyek ma Magyarországon a képzőművészetet és annak határvidékeit képviselik, illetve hogy megerősítse azoknak a táborát, akik a képzőművészetet figyelemmel kísérik.

Kreatív online internet magazin

Kreatív online internet magazin

Alkotni öröm. Mára rohamos fejlődésen ment keresztül a művészet is, digitálisan is képezhetővé, sőt iparosodottá vált. Kiváló minőségű alapanyagok, eszközök és mérhetetlen mennyiségű ismeret és tudásanyag biztosítja, hogy bárkinek garantáltan kézzelfogható eredményei legyenek.

Lyukasóra

Lyukasóra

A Lyukasóra több mint egy irodalmi újság. Egy művészeti folyóirat, melyben számos író, képzőművész- és alkotóművész publikál. Olyan nagyszerű tagjai vannak az újságnak, mint Alföldy Jenő, Ágh István, Bertalan Tivadar, csak, hogy néhányat említsünk a sok közül. A lap kéthavonta jelenik meg, és minden szám mellé jár egy különszám is, melyben olvashatunk zenéről, filmről és sportról. Amennyiben szívesen belelapozna a korábbi számokba várjuk szeretettel a Lyukasora.net weboldalon, ahol többet olvashat erről a nagyszerű irodalmi folyóiratról.

Művész világ

Művész világ

Nagyvilági eseményeket bemutató platform. Hírhozó a művészvilág szereplői és alkotásaik köré csoportosítva, tematizáltan a filmszínháztól a cirkusz művészetéig. Központban a művészet fontos színterei, a hátteret alkotó szervezetek, intézmények, klubok.

Művészeti magazin - művészeti hírek, cikkek

Művészeti magazin - művészeti hírek, cikkek

Hírek, események, információk a művészet világából. Kerámia bemutatók, karikatúra fesztivál. Csendesen pulzáló világ biztos alapokkal, nevesített művészekkel. Hasonló pályán mozog, mint a többi társa, de ugyanúgy egyedi hanglejtésben alkot.

Tuti menü