Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadidő képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Szabadidő - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Szabadidő
Keresés
Találatok száma - 8 db
AlfaMetro Webmagazin

AlfaMetro Webmagazin

Érdekelnek a számítástechnika legújabb vívmányai? Esetleg jól tájékozódsz a filmek világában és imádod a kritikákat böngészni? Ha van egy kis szabadidőd, de nem tudod, hogyan tölthetnéd el hasznosan, akkor az AlfaMetro Webmagazint ajánljuk Neked. Csapatunk azzal a céllal hozta létre az oldalt, hogy érdekes és hasznos cikkekkel örvendeztesse meg olvasóit a gazdaság, számítástechnika, tudomány és a filmek világából. Online magazinunkban ismeretterjesztő és termékajánló cikkeket, film előzeteseket és filmkritikákat, internetes, valamint technikai és app híreket olvashatsz. Ha szereted a humoros képregényeket, akkor ajánljuk hetente megjelenő Joovia képregényünket is.

Nekünk szól magazin

Nekünk szól magazin

Az olvasók által szerkesztett magazin, a közös teret, környezetet a magazin felülete adja. Bárki bármilyen témában publikálhatja azt, ami foglalkoztatja, megesett vele, témába vág, vagy éppenséggel amit fontosnak tart.

Politikamentes családi magazin

Politikamentes családi magazin

A politika teljesen átszövi az életünket, így semmi szükségét nem láttuk annak, hogy egy szabadidős magazinban foglalkozzunk vele. Sokkal inkább a családok mindennapjait érintő dolgokra irányítjuk a figyelmet. A gyerekeket történelmi, matematikai és hasonló tartalmú cikkekkel, letölthető feladatlapokkal, rajzpályázatokkal várjuk. Az időseknek a nyugdíjazással kapcsolatos információkat halmoztunk fel a Csibészke magazinban. Mindenkinek szólnak a filmekkel, gasztronómiával és a sporttal kapcsolatos írásaink. És hogy mi van még a magazinban? Tessék megnézni!

Snassz - Regionális fotó és programmagazin

Snassz - Regionális fotó és programmagazin

Színes, képes programmagazin regionális szintekre lebontva. A hasábjain szerepelnek koncertek időpontjai és helyszínei. Szerepkörét a legkönnyebben egy fiataloknak szóló ajánló magazinnak lehetne tekinteni leginkább.

Szabadidő magazin

Szabadidő magazin

A legtöbb embernek ritkán adódik alkalma, hogy teljesen kikapcsolódva a világból a szabadidejét arra fordíthassa, ami igazán pihentető lenne számára. A ráhangolódásban nagy segítséget nyújt ez a magazin.

Turista magazin

Turista magazin

Hol járjunk a nagyvilágban, ha kalandra, friss levegőre, nyugalomra van szükség. Vannak itthon is olyan tájak, helyszínek, amelyek szabadon látogathatók, de a nehézségeket kedvelők számára is van lehetőség a kárpát medencében.

Unicafé

Unicafé

Érdekes témákat, nem mindennapi felfedezéseket, hasznos tudnivalókat felvonultató magazin. Az egészség, a test és az életmód központi szerepet tölt be ebben a környezetben, hogy az, amiről olvasunk, ne csak érdekeljen bennünket, hanem a hasznunkra is váljon.

Világ és utazás ma

Világ és utazás ma

Nem csupán tippeket ad, hova is menjünk nyaralni, hanem a korra oly jellemző viselkedési szokásokat, kedvelt helyeket és helyzeteket mutat be ízelítő gyanánt. Színes tartalommal vár mindenkit, aki akár ha csak egy gondolat erejéig is, de utazni eszeretne.

Tuti menü