Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Technológia képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Technológia - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Technológia
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akkumulátor, mobil áramforrás, tápellátás gondok

Akkumulátor, mobil áramforrás, tápellátás gondok

Kinek ne lett volna már gondja, hogy akkor merült le a telefon, vagy más hordozható eszköze, amikor nagy szüksége lett volna rá. Sajnos az akkumulátoros technológia még nem a legidőtállóbb megoldásokat használja, bizonyos időn belül biztosan tönkremehet, vagy egyszerűen csak elhasználódik.

Ite - Online Marketing Magazin

Ite - Online Marketing Magazin

Az Ite az első hazai magazin, amely napi rendszerességgel közöl híreket a keresőoptimalizálás és Online Marketing világából. Célunk, hogy a hazai weboldaltulajdonosok napi szinten tudják követni a Google irányelvek és algoritmusok változásait. A magazin minden hétköznap új hírekkel jelentkezik hazai történések és nemzetközi szaklapok híreit közölve le. Főbb területeink: online marketing, domainpiac, e-gazdaság, kereső, így a Google, Bing és Yahoo, valamint a keresőmarketing. Ha szeretné, hogy naprakész információkkal rendelkezzen a webmarketing világából kövesse az első hazai SEO hírportált!

Műszaki magazin

Műszaki magazin

Ha valami a műszaki területen sikert ér el, annak hamarosan rengeteg lehetősége lesz képességét kamatoztatni, vagy továbbiakra gondolva, fejleszteni. Éppen ezért ez egy hálás terület, ahol a legkisebbnek tűnő eredmény is másutt áttörést hozhat.

Retronom magazin

Retronom magazin

Néhány évtizeddel ezelőtt a videomagnó volt a mai hangrendszerek párja, a tv-k pedig még sercegősen ontották a közszolgálati televízió adásait. Az akkori eszközök nemcsak érdekesek, de tanulsággal is szolgálnak.

Techplus magazin

Techplus magazin

Egy igazi modern trendeket követő mobilizációs technológiai magazin táblagépekről, hordozható gépekről, okostelefonokról bőven értekezve. Gyakori igényeket, a technológia csúcsait és aktualitásokat tartalmaz.

Zöldtech

Zöldtech

A technológia nagy segítség az emberiség számára, azonban mára egyre fontosabbá válik ennek környezetbarát volta, amit a klímaváltozás, a felhasznált erőforrások fogyatkozó mennyisége kérdések nélkül indokol.

Tuti menü