Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudomány képes leírás - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu
részletek »

Tudomány - Magazin online - Téma és tartalom.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: onlinemagazin.tlap.hu » Tudomány
Keresés
Találatok száma - 5 db
Discovery magazin

Discovery magazin

Nem mindennapi kérdésekre nem mindennapi válaszok. Van amivel csak ebben a magazinban találkozhatunk testközelben. Nem csak a technika és a tudomány történéseivel káráztatja el az olvasót, hanem életmód kérdéseiben is jártas.

Galaktika

Galaktika

Ne felejtsük el, hogy honnan jött az ember, mert ahová tartunk majd, az azáltal nyer bizonyosságot. A tudomány az egyik legfontosabb mutatója az emberiség szükségleteinek alakulásában, ami elpusztíthatja, de meg is válthatja a világot, akár egy időben is.

Ma és holnap - a fenntartható fejlődés lapja

Ma és holnap - a fenntartható fejlődés lapja

A ma egyszerű kérdéseivel foglalkozva könnyen még nem látott magasságokig juthatunk csupán azzal, hogy felismerjük és alkalmazzuk a tudomány egyes területein már elért eredményeit. A támogatók, a racionalitás a valóság mellett foglalnak állást.

The - tudományos, hasznos, emberi

The - tudományos, hasznos, emberi

A mindennapokban gyakori, de mindig aktuális és fontos kérdések megválaszolása tudományos szemléletmóddal és egy adag körítéssel, amely nem mellőzi a történeti és egyéb szálak felkutatását. A magazin korábbi számai ingyen letölthetőek.

Tudomány - napimagazin

Tudomány - napimagazin

Te felelsz a saját környezetedért, senki más. Ez erőt és felelősséget ró ránk, emberekre. A tudományos élet eredményei képesek javítani egyének, csoportok, globális közösséget vállaló személyek munka és életfeltételein.

Tuti menü